Book Navigation
DK
UK
DE

Møbler med historie

Håndværksmæssige traditioner og kvaliteter er omdrejningspunktet for de snedkermøbler, vi gennem de sidste 60 år har skabt hos Haslev Møbelsnedkeri A/S. Altid med adresse i Danmark, hvor vi designer og bygger kvalitetsmøbler i en enkel og skandinavisk stil. 

Vi har fornyet os gennem skiftende designretninger, og i begyndelsen fremstillede vi blandt andet sovesofaer, skriveborde og andre møbler i palisander. Vi har gennem tiden også skabt forskellige sofaborde med kakler fra Den Kongelige Porcelænsfabrik og borde med stentøjskakler, marmor og skifer.

I dag er grundstammen i vores sortiment spiseborde, sofaborde, stole og reoler i massiv bøg, eg, kirsebær, valnød og laminat. Haslev Møbelsnedkeri A/S var en af de første møbelproducenter i Danmark, der fremstillede massive bøgetræsborde – og vores massive bøgetræsborde med klapper er gået hen og blevet en klassiker.

En stor del af vor produktion ender lige her i en bred vifte af danske hjem, men vi har også en betydelig eksport til dele af Europa, USA og Japan, der ligesom os elsker enkelt, dansk design med rødder i stærkt håndværk.